Champions league halve finales 2020 – Word het spannend?

Even een klein berichtje tussendoor, want ondanks alles vind ik het wel spannend worden. Het lijkt er namelijk op dat de Champions League een verrassende eindwinnaar gaat krijgen. Nu hoor ik jullie denken, van jaja… Bayern Munchen is toch niet te stoppen.

Daar geef ik degene aan de ene kant wel gelijk in. Het was namelijk niet zozeer dat Barcalona slecht was (ook al waren ze dat wel). Maar Bayern was gewoon ontzettend sterk in de omschakeling en het afmaken.

Toch geloof ik dat er toch nog een verrassende eindwinnaar komt. Waarom ik dat denk? Eigenlijk heel simpel, het is echt een toernooi geworden met de daarbij behorende toernooi teams. Kijk naar een Leipzig die zicht een weg langs Atlethico heeft gewurmd, kijk naar een PSG die in de laatste minuten toch nog Atlanta weet te verslaan. En kijk ook naar het Lyon van Memphis die tegen de verwachtingen in eerst Juventus uitschakelt en nu ook het grote Manchester City naar huis heeft gestuurd.

Kortom ik ga voor RB Leipzig als eindwinnaar als je puur naar dit toernooi kijkt. Verrassend goed voetbal en de echte underdog toch 🙂

Programma:

Dinsdag 18-8 om 21.00: RB Leipzig – PSG

Woensdag 19-8 om 21.00: Lyon – Bayern Munchen

De wedstrijden worden weer uitgezonden in Nederland op SBS 6!

      Voetbal voorspellingen
      Logo